Pandemi nedeniyle esnafımızla kucaklaşmaya ara vermek zorunda kaldık diyen AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim; "Artık böyle bir engelimiz yok. Bundan sonraki süreçte hem teşkilat çalışmalarımıza hem esnaf ziyaretlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Çünkü AK Parti teşkilatları gücünü sahadan alır" dedi.

İl Başkanı Alim, Pazar İlçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde "Bugün Pazar İlçemizde teşkilatımızla birlikte esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, sohbet ettik. İlimiz genelinde ve Pazar ilçemiz özelinde kazandırdığımız devasa bir yatırım olan Rize -Artvin Havalimanını konuştuk. İlçemiz çok heyecanlı haliyle böyle büyük bir yatırımın Pazar'da olması ilçemize tabii ki kazanımlar sağlayacaktır. Hamdolsun hayal olan birçok proje İktidarlarımız boyunca gerçeğe dönüştü. Bu yatırımların ilimize kazandırılması Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde ak kadroların gayretli çalışmaları ve ortak payda etrafında toplanması ile gerçekleşti. Bizim aramızdaki bu güçlü birlik ve beraberliğin etkisi ile ilimizin çehresi değişti. Rize değişiyor, Rize dönüşüyor. Bütün ilçelerimizde çok büyük değişiklikler söz konusu. Milletimizden aldığımız yetkiyi, milletimize hizmet etmek için kullanıyoruz. Hepimizin ortak paydası Rize. Rize'yi geliştirmek için daha fazla ne yapabiliriz? Düşüncesi ile çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bütün bunlar memleketi için dertli insanların istişaresi, güçlü gayretleri neticesinde hayata geçti. Hamdolsun Pandeminin artık etkileri ülkemizden silinme aşamasına geldi. Bütün hayatımızı etkileyen bu süreç dolayısıyla bizlerde canı gönülden istesek te vatandaşımızla esnafımızla kucaklaşmaya ara vermek zorunda kalmıştık. Artık böyle bir engelimiz yok. Bundan sonraki süreçte hem teşkilat çalışmalarımıza hem esnaf ziyaretlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Çünkü AK Parti teşkilatları gücünü sahadan alır" dedi.

İl Başkanı Alim'e esnaf ziyaretlerinde İl Başkan yardımcıları, Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Rize Haberleri

Editör: TE Bilisim