Çaykur Rizespor oynadığı son hazırlık maçında hazırlık maçında Azerbaycan Premier Ligi ekibi Keşla FC' ağlarına iki gol birden bırakan Barış Alıcı, "Rizespor'a kenarda oturmak için gelmedim. Burada tekrar kendimiz ispat ederek, Fenerbahçe' ye döneceğim. Çaykur Rizespor yeni oluşan bir takım Fenerbahçe'den beş arkadaş geldik. Bu nedenle bu takıma son gelmeme rağmen yabancılık çekmiyorum. Mükemmel bir arkadaşlık ortamı burada buldum" dedi " dedi.

Çaykur Rizespor' un geçen yıl özellikle ikinci yarı iyi bir çıkış yaşadığını kaydeden Barış Alıcı, "Yeşil mavili takımdan kiralık transfer teklifi gelince burada başarılı olacağıma inandığım için teklifi kabul ettim. Hocamız İsmail Kartal ve Başkanımız Hasan Kartal beni çok istedi. Buna kayıtsız kalamazdım. Bende seve seve geldim. Bolu kampına yetiştim. Zaten Fenerbahçe ile de kısa bir kamp yapmıştım. Hazırdım İsmail Hoca' da beni oynattı ve 2 gol attım. Çok mutluyum" dedi.

Bolu kampının iyi geçtiğini kaydeden Barış Alıcı, "Bolu' da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Lig başlayana kadar Rize'de çalışacağız. Ben Rize' ye oturmak için gelmedim. Şu an oynamak için hazırım. İsmail Hocama bunu söyledim. Hazırlık maçlarına deneyeceğini söyledi. Bende yakaladığım fırsatı değerlendirdiğime inanıyorum. Şimdi son hazırlık maçını Giresun ile Rize' de oynayacağız. Orada da hocam fırsat verirse nasıl oyuncu olduğumu göstereceğim" dedi.

Çaykur Rizespor'a bir yıllık kiralık olarak geldiğini kaydeden Barış Alıcı, "Burada oynayıp, öz güven kazanmaya ihtiyacım var. Burayı kendi açımdan çok önemli görüyorum. Bu anlamda Fenerbahçe'ye çok güçlü bir şekilde dönmek istiyorum. Hocamızla da görüştüm, böyle olmasının doğru olduğuna karar verdik. Bir yıllık süreçte elimden geleni Çaykur Rizespor camiası için yapacağım. Hedefim öncelikle Çaykur Rizespor en iyi katkıyı vermek. Bunun için de çok çalışacağım" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim