Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yeni bir takım iskeleti oluşturduklarını kaydederek, "Takıma faydalı olacak, direk oynayabilecek ve geleceğe dönük oyuncular transfer ettik. Ama en az dört oyuncu daha hocamız istiyor. Bizde hem hocamızın isteğini yerine getirmek hem de ligde güçlü bir takım olabilmek için bir on numara, bir golcü, bir kanat birde oyunu çift yönlü oynayabilen merkez orta saha oyuncusu alacağız. Arayışlarımız sürüyor" dedi.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır Menajerlerin oyuncağı olmadıklarını kaydederek, "Transfer yapmak çok kolaydır. Ama şu an menajerler, oyuncuları, için ederinin 2-3 katı fiyat istiyor. Bizde transferde sonu bekliyoruz. Eğer bizim şartlarımızda oyuncu bulursak hemen sözleşme imzalarız. Transfer edeceğimiz mevkiler için birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Hergün menajerler yüzlerce oyuncu önümüze koyuyor. Ama hocamız kendi izlediği ve sportif menajerimiz Yılmaz Bal' ın izlediği oyuncularla görüşüyoruz. Menajerlerin hiçbir zaman oyuncağı olmadık" dedi.

Boldrin konusunda Kayserispor ile görüşmelerini sürdürdüklerini kaydeden Çaykur Rizespor basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, "Fernando Boldrin bize gelmek çok istiyor. Başkanımıza birçok kez kendisini Rizespor'a alması için haber gönderdi. Dün sosyal medya hesabından resmen Rizespor'da oynamak istediğini açıkladı. Boldrin Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile de görüştüğünü ve Rize' ye gelmek istediğini söylemiş. Sportif Menajerimiz Kayseri yönetimiyle görüşmeleri devam ediyor. Sanırım bu hafta Boldrin' e imza attırabiliriz" dedi

Editör: TE Bilisim