AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı berberindeki İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çayeli merkez, Madenli ve Büyükköy Beldelerinde çeşitli programlara katıldı.

Milletvekili Avcı Çayeli muhtarlar derneğinde düzenlenen programda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlardan köylerin sorunları, talep ve isteklerini dinledi. Bugüne kadar yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Avcı muhtarların her zaman yanında olduğunu belirterek, "Milletvekili olarak her zaman yanınızdayım. Ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek burada gerek Ankara'da her zaman kapımız sizlere açıktır. AK Parti İktidarları döneminde köylerimize yapılan yatırımlar cumhuriyet tarihiyle kıyaslanmayacak kadar çoktur. Köylerimizde birçok sorunu çözdük. Ama elbette eksiklerimiz vardır. Onları da tamamlamak için beraberce çalışıyoruz." dedi.

Milletvekili Avcı Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Çayeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Dinçer Karaoğlu'nu ziyaret etti. Cuma namazı için Aşıklar köyüne geçen Milletvekili Avcı Cuma namazı sonrasında ise hacı ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Avcı Çayeli'ndeki İmam hatip lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak'dan inşaatın son durumu hakkına bilgiler aldı.

Çayeli merkezdeki ziyaretlerinin ardından Madenli beldesine geçen Milletvekili Avcı, ilk olarak Ak Parti belde teşkilatıyla bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. Teşkilat mensuplarıyla sohbet eden Milletvekili Avcı daha sonrasında Madenli belediyesine geçerek belediye başkanı Necip Yazıcı'dan belediyenin çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Milletvekili Avcı'nın bir sonraki durağı ise Büyükköy beldesi oldu. İlk olarak teşkilatla bir araya gelen Avcı 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. Daha sonra belediye başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Hamza Saruhan'dan bilgiler aldı.

Editör: TE Bilisim