AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İkizdere ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Avcı'nın ziyaretine İl Yönetim Kurulu üyeleri, İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

İkizdere'de betonlama çalışmaları devam eden Gündoğdu mahallesinde incelemede bulunan Milletvekili Avcı, Mahalle Muhtarı Kahraman Çifte ve yetkililerden bilgi aldı.

Avcı, Gündoğdu Mahallesindeki yol betonlama çalışmalarının Ak Parti belediye başkanlığı döneminde yapılacağının sözünü verdiklerini ifade ederek, İkizdere'de seçim kaybetmelerine rağmen belediye sınırları içerisindeki mahalle yolunun betonlama çalışmaları için verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Avcı, ayrıca yine AK Parti Belediyesi döneminde İkizdere'deki binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi ve boyatılması yönünde karar alınıp bunun için gerekli olan bedelin kendi dönemlerinde belediyeye aktarıldığını belirtti.

Avcı, esnaf ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seçimden seçime değil her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Avcı, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi, çözüm için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Vatandaşlar ise gerçekleşen ziyaret dolayısıyla Milletvekili Avcı'ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim