Rize Haberleri - Özel Haber

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed AVCI Rize'de esnaf ve vatandaşları dolaşarak sorunlarını birebir dinledi.

Ankara'da ki yoğun gündemine ve parti teşkilatında ki yoğun görevlerine rağmen her fırsatta soluğu Rize'li Hemşehrilerinin yanında alan Avcı; Birebir ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip olası çözümleri değerlendiriyor.

''Gücümüzü ve yetkimizi aldığımız yerdeyiz, milletimizle beraberiz''

Güncel53 muhabirimize yapmış olduğu açıklamada Muhammed Avcı; ''Gücümüzü ve yetkimizi aldığımız yerdeyiz, milletimizle beraberiz. Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla beraber olmaya devam ettik. Hal hatır sorduk, sorunlara çözüm üretmeye çalıştık. Rize'nin meselelerini asli karar mercii olan milletimizle müzakere etmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin bize verdiği bu güçlü desteğe layık olabilmek için azimle, kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Herşey Rize için, Herşey Türkiye için.'' dedi.

''Biz vatandaşlarımıza rağmen hiçbir şey yapmayız''

Vatandaşların yoğun soruları üzerine Rize merkezde gerçekleştirilecek kentsel dönüşümle ilgili de açıklamalarda bulunan Avcı; Rize merkezin, Rize merkezdeki bütün dairelerin başka bir alana, Salarha'ya Yağlıtaş'a veya başka bir alana taşınıyor olduğu bilgisinin doğru bir bilgi olmadığını belirterek, " Biz yerinde bir dönüşüm yapacağız. Bu konuda da tüm esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın esasında bu dönüşüme hazır olduğunu görüyoruz. Biz vatandaşlarımıza rağmen hiçbir şey yapmak istemiyoruz. Çünkü en önemli konu vatandaşlarımızın mağdur olmamasıdır. Onların bir sorun yaşamamasıdır. Bu vesileyle de son derece şeffaf Çoğulcu bir şekilde süreci yürütmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan en büyük isteğimiz bu sürece destek vermeleri, bu sürece katkı vermeleri ve Rize'yi modern yepyeni bir yüzle hep birlikte tanıştırmamız. Yaptığımız tüm ziyaretlerde vatandaşların kentsel dönüşüme karşı çok pozitif bir duruş sergilemesi ve biz de destek ortaya koyuyor olması ise bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor."şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim