ASKON'un kuruluş maksadı, kurucu üyelerin iş kolları gibi konularda Vai Kemal Çeber'e bilgiler veren ASKON Rize Başkanı Karakoyun, "ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi adına haklı zenginlikler üreten, üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyeleri arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren, aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kuran etkin bir kuruluştur. Rize için faydalı olacak işlerde sorumluluk üstlenecek ve Rize'mizin sosyal, ekonomik gelişimi noktasında tüm gayretimiz ile çalışacağız. "dedi.


STK'ların ülke bürokrasisinde önemli bir yerinin olduğu ve kamu yararına birçok konuda STK'lara önemli görevler düştüğünü vurgulayan Vali Çeber, "İktisadi hayatın ahlaki temelde gelişmesi önemli. Türkiye'nin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan ASKON'un Rize Şubesinin açılması Rize'nin ekonomik gelişimi ve istihdamı açısından faydalı olmuştur. Rize'ye değer katacak çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim. ASKON Rize şubesi şehrimize hayırlı olsun." dedi.


ASKON Başkanı Recep Ali Karakoyun ve yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Çeber'e kabullerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim