Çaykur Rizespor teknik Direktörü Okan Buruk, alınan Beşiktaş, Göztepe ve Başakşehir yenilgilerinden sonra durumlarının iç açıcı olmadığını ifade ederek, "Ligde son sıraya demir attık. Bunu beklemiyordum. Son oynadığımız üç maçta iyi oynamamamıza rağmen bu oyunu puana çeviremedik. Dolayısıyla beklenmedik sonuçlar aldık. Ama oynadığımız oyun bana ışık verdi. Gelecek için umutluyum" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Şimdi önümüzde milli maç arası var. Bu arada takımı ve oyuncularımı iyi motive edip Demir Grup Sivasspor maçına hazırlayacağım. Oyuncularım alınan sonuçlardan moralleri çok bozuldu. İlk olarak oyuncularımın morallerinin düzeltilmesini kendilerinden istedim. Çalışmalara üç gün ara verdik. Perşembe gününe kadar oyuncularım morallerini düzelteceğine inanıyorum. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Her maçımız final havası içerisinde olacak. İlk yarıda hedeflediğimiz puanları toplamamız için bu gereklidir" dedi.

Bundan sonra puan kaybetmemeleri gerektiğini ifade eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bundan sonra zorlu maçlar oynayacağız ama her rakibe karşı sahada doğruları yaparsak arzu edilen sonuçları alabiliriz. İlk yarıda kalan maçlarda özellikle hücum hattında daha doğru işler puanları toplayabiliriz. Tabi bunu yapmak için taraftarımızın da desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Ayrıca güvene de ihtiyacımız var. Bu da galibiyetten geçer. Sivas maçında alacağımız 3 puan bizi yeni umutlara taşır. Sivas maçıyla birlikte bir beyaz sayfa açıp yeni bir seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim