RTEÜ Ardeşen Turizm Fakülte Yaptırma, Yaşatma ve Koruma Derneğinin 2018 yılı olağan Kurul toplantısı Belediye Toplantı salonunda gerçekleştirilip yeni yönetimin seçimi için oylamaya gidildi.

RTEÜ Ardeşen Turizm Fakülte Yaptırma, Yaşatma ve Koruma Derneğinin 2018 yılı olağan Kurulu seçimlerine Çevre Eski Bakanım, ÇAYKUR Eski Genel Müdürüm İmdat Sütlüoğlu, Ardeşen Belediye ve Dernek Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu, İlçe Spor Müdürü Ali Osman Önçırak, 53.11 Kooperatif Başkanı Sait Balcı, İş Adamları ve Eğitimciler Katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan olağan kongrede konuşmaların ardından seçime gidildi ve mevcut başkan Hakan Gültekin RTEÜ Ardeşen Turizm Fakülte Yaptırma, Yaşatma ve Koruma Derneğine yeniden başkan seçildi.

Yeni Yönetim şu isimlerden oluşmakta:

Başkan : Hakan Gültekin

Başkan Yardımcısı: İsmail Kuyumcu

Muhasip: Tahsin Bekir Yazıcı

Sekreter: Mustafa Kaptı

Üyeler: Ali Tektaş, Sait Balcı

Denetleme Kurulu:

Hakan Bozkan

Turan Kabaoğlu


Başkan Gültekin Olağan Kongre sonrası şunları kaydetti; " RTEÜ Ardeşen Turizm Fakülte Yaptırma, Yaşatma ve Koruma Derneğinin 2018 yılı olağan Kurulunu Sn. Çevre Eski Bakanım, ÇAYKUR Eski Genel Müdürüm İmdat SÜTLÜOĞLU Ağabeyimizin de teşrifleriyle tamamladık. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ve devam eden süreçte tevazu göstererek bizleri yeniden Ardeşen Turizm Fakülte Yaptırma, Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı olarak gösteren ve seçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni dönemde Başkan Yardımcımız İsmail KUYUMCU, Muhasip Tahsin Bekir YAZICI, Sekreter Mustafa KAPTI, Üyeler Ali TEKTAŞ ve Sait BALCI, Denetleme Kurulunda da Hakan BOZKAN ve Turan KABAOĞLU Ağabeyimizle birlikte çalışacağız. Güzel İlçemiz Ardeşen'imiz ve bölgemize hayırlı olsun." Diye konuştu.

Editör: TE Bilisim