Ardeşen Belediyesi Halkla İlişkiler Beyaz Masa birimi, ilçe sakinlerinin katılabileceği günübirlik beyaz gezileri bu hafta sonu ücretsiz olarak başlatıyor.

Artvin, Rize ve Trabzon'daki doğal, tarihi ve kültürel alanlara yönelik hafta sonları düzenlenecek gezilere, 18-45 yaş arasında olup Ardeşen'de ikamet edenler başvuruda bulunabilecek.

Günübirlik turlar kapsamında ilk gezi 6 Temmuz cumartesi günü Artvin ili Şavşat Karagöl'e, ikinci gezi ise 7 Temmuz Pazar günü Artvin ili Borçka Karagöl'e düzenlenecek. Katılımcı sayısı sınırsız olup aynı kişi bir geziye katılabilir.

Ardeşen Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Ardeşen Belediyesi'nin halkla ilişkiler beyaz masa uygulaması olan beyaz geziler kapsamında Ardeşen'de ikametgah eden gençlerimizin tarihi kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmeleri adına her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri farklı il ve ilçelere gezi programı düzenlenecektir. Başvurular Ardeşen Belediyesi Beyaz Masa biriminden yapılacaktır. Yaş sınırlaması 18 ile 45 arasıdır.

6 Temmuz Cumartesi günü düzenleyeceğimiz Artvin ili Şavşat Karagöl gezimiz için sabah 07.30'da araçlarımız Ardeşen'den hareket edecek olup, saat: 15.00'te ise Karagöl'den dönüş için hareket edilecek.

7 Temmuz Pazartesi günü düzenleyeceğimiz Borçka Karagöl gezisi için 08.00'da araçlarımız Ardeşen'den hareket edecek olup, saat: 15.00'te ise Karagöl'den dönüş için hareket edilecek.

Gidiş dönüş ulaşım ile öğlen yemeği sandviç ve ayran olarak belediyemiz tarafından karşılanacak olup, piknik şeklinde yemek isteyen vatandaşlarımız gerekli yiyecek ve içeceklerini kendileri getirebilirler." denildi.

Açıklamada, ilerleyen haftalarda Rize'nin Ayder Yaylası ile Zilkale, Trabzon'un Sümela Manastırı ile Çal Mağarasına da turlar düzenleneceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim