İl Başkanı Alim, "Rize, liderini şanına yakışır bir şekilde ağırladı. Böylesine güzel ve çoşkulu bir miting, Rize'de 31 Mart günü güçlü bir sonuç çıkacağının nişanesi olarak gözükmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bunu dile getirerek memnuniyeti ifade etti. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de düzenlenen mitinginde coşku ve heyecan üst düzeyde oldu. On binlerce kişinin katıldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize mitingi sonrası AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, yayınladığı mesajında Erdoğan'ın Rize ziyaretini ve düzenlenen mitingini değerlendirdi.

"BÜTÜN TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Alim, "Bütün teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademe teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, mahalle, köy başkanlarımıza ve adaylarımıza yürekten teşekkür ediyorum."

"LİDERE YAKIŞIR BİR KARŞILAMA OLDU"

Alim, "Rize, Liderini şanına yakışır bir şekilde ağırladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bunu dile getirerek memnuniyeti ifade etti." dedi.

Editör: TE Bilisim