İl Başkan Alim teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Rize geneli üye ziyaretleri başlattıklarını belirterek : "Bütün ilçelerimizde üye ziyaretlerine başladık. İlimizde yaklaşık 100 bin kişilik güçlü bir aileyiz. Tüm ilçelerimizde üyelerimizin tamamını ziyaret ederek, aramızdaki gönül bağını perçinleştireceğiz.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Ekim Cuma günü Ankara'da gerçekleştireceği Türkiye'nin Yüzyılı Vizyon Belgesi programına teşkilatımızla birlikte katılım sağlayacağız. Bu program öncesi üye ziyaretlerimize başladık. 12 ilçemizde teşkilat mensuplarımız üyelerimizi evlerinde, işyerlerinde ziyaret ederek, bir araya geliyor. Ankara programımız sonrasında bizde 12 ilçemizde teşkilat mensuplarımızla birlikte aile bireyleri olarak gördüğümüz üyelerimize ziyaretlerde bulunacağız.

AK Parti kurulduğu günden bugüne gücünü teşkilatlarından ve milletinin desteğinden almıştır. Tüm üyelerimizle kucaklaşana kadar bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bizim dünden bugüne oluşturduğumuz tüm sloganlar içi dolu sloganlardır. Daha öncede belirttiğimiz gibi aynı yoldan geçmiş, aynı sudan içmişiz biz, yazımız bir kışımız bir. Bizim ortak hedeflerimiz var. Ülkemizin bugüne kadar elde ettiği kazanımlarını perçinlemek, daha müreffeh daha refah yarınlar için elimizden gelenin fazlasını yapmak. Bunun için elbirliğiyle tüm vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız.

Kapı kapı sokak sokak herkese ulaşacağız. Çünkü 2023 seçimleri sadece ülkemiz için değil tüm mazlum coğrafyalarının kader seçimidir. Bizde çalışmalarımızı bu sorumlulukla bu bilinçle şekillendireceğiz inşallah" dedi.

Editör: TE Bilisim