AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı , AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Anadolu Ajansı Rize Şubesi temsilcisi Muhittin Sandıkçı ve ekibini yeni ofislerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Pehlivantaşı Kalkandere Yolu Şantiyesi ve yol güzergahında incelemelerde bulunan Milletvekili Muhammed Avcı ve İlçe Başkanı Burak Ak şantiye şefi ile Karayolları Rize 103. Şube Şefi Ercan Çiçek'ten projenin mevcut durumuyla ilgili detaylı bilgi aldı. Rize-Pehlivantaşı-Kalkandere Yolu kuzey-güney istikametindedir. Proje Başı Km:0+000 Rize Otogardan başlayıp Km:18+520 Kalkandere İlçe Girişinde son bulmaktadır. Güzergah toplam uzunluğu 18,5 Km'dir.

Vekil Avcı "Şehrimizin her bir bölgesi bizim için çok değerli yatırımlarımızı tek tek takip edip, yerinde incelemeler gerçekleştiriyoruz. Dün Salarha Beldemizdeki TOKİ konutlarını inceledik. Bugün de Pehlivantaşı Kalkandere Yolu ile ilgili brifing alarak yerinde gözlemler gerçekleştirdik. Biz bu bölgeyi çok önemsiyoruz. Hızlı bir şekilde burayı bitirmemiz lazım burası bizim gelişim vadimiz. Rize'de bir taraftan Salarha Vadisi bir taraftan bu vadi bizim gelişim vadimizdir. Bu iki vadiyi şehir merkezine entegre etmeyi düşünüyoruz. Entegre edebilmemiz için bu yolların şehirle buluşması gerekiyor."dedi.

Pehlivantaşı Kalkandere Yolu incelemesinin ardından Milletvekili Avcı ve İlçe Başkanı Ak Olay53 internet haber portalı ile Rize Olay Gazetesi ve 2 Mart Gazetesi sahiplerine ziyarette bulundu.

Rize Haberleri

Editör: TE Bilisim