Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve İlçe Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolu ve İl Gençlik kolu Başkan ve Yönetimleri, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Belde, mahalle ve Köy Başkanları katılım sağladı.

İlçe Başkanı Köse: "2001 ruhuyla heyecanını diri tutan çok büyük bir teşkilatız"

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, "Rize Merkez İlçe teşkilatı olarak amacımız bu toprakların evladı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a yaraşır şekilde davaya hizmet etmek ve bu davayı 2023 hedeflerine taşımak olacaktır. Bütün birimlerimizle belde, mahalle, köy başkanlarımız ve sandık kurulu üyelerimize kadar her kademede tüm teşkilat mensuplarımız çalışmalarını Rize'ye yaraşır şekilde büyük bir özveriyle gerçekleştirmektedir. İlçe teşkilatlarımızda kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm gönüldaşlarımızla istişarelerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu arada yapmış olduğumuz hasta, yaşlı ve esnaf ziyaretlerimizle sıkılmadık el, girilmedik gönül kalmayıncaya kadar Merkez İlçemizde tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. AK Parti teşkilatları olarak, bizler sadece seçimden seçime sahaya inen değil, her daim halka hizmet, Hakk'a hizmettir düsturu ve 2001 ruhuyla heyecanını diri tutan çok büyük bir teşkilatız. Biz teşkilat çalışmalarımızı gerçekleştirirken geçtiğimiz günlerde Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı başlatıldı. Her türlü tehdide, yaptırıma, ekonomimiz üzerinden bizi vurmaya çalışanlara karşı "Azdan az, Çoktan çok gider" diyen Genel Başkanımızın dik duruşu ve liderliğiyle şükürler olsun Barış Pınarı Harekatı başarıyla devam etmekte. Bu operasyonlar neticesinde şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum."dedi.

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt toplantıda yaptığı konuşmada İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak geçmiş dönem ve son bir yılda Merkez İlçede yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Türüt "2019 yılı yerel seçimlerinden sonra sorunların yeniden tespit edilmesi için tüm çalışmaları il genel meclisi üyelerimizle beraber takip ediyoruz. İl Genel Meclis Başkanlığımız olarak, vatandaşlarımıza hızlı hizmet sunmak adına şantiyelerimizi ve makinelerimize revize ederek, güçleniyoruz. Merkez İlçe yol ağımızda gerekli çalışmalarımızı hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.2019 yılında göreve geldiğimiz günden bugüne kadar köylere hizmet getirme adına 4 milyon bedelle yaklaşık 19 bin metreküp beton ihalesi gerçekleştirdik. Bu ihale akabinde şuanda çalışmalarımız devam ediyor yarıdan fazlası döküldü devamı içinde çalışmalar sürdürülüyor." dedi.

Toplantı sunumların ve gündemin değerlenmesi ile son buldu.

Editör: TE Bilisim