İl Başkanı İshak Alim beraberindeki başkan yardımcıları ve Merkez İlçe başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte STK ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanı Alim ve beraberindekiler İlk olarak MÜSİAD'ı ziyaret ettiler. MÜSİAD Başkanı Recep Taylan ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette ülke gündemi, yerel konular ve yatırımlarla ilgili sohbet edildi.

İl Başkanı Alim ve beraberindekiler daha sonra Muhtarlar federasyonunu ziyaret ederek, başkanlığa yeni seçilen Tuncay Maşalacı'ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Muhtarlık müessesinin önemine değinerek yeni görevinde başarılar dilediler.

Son olarak Memur-Sen'i ziyaret eden İl Başkanı Alim, Memur-Sen başkanlığına seçilen Seyit Ali Yılmaz ve yönetimiyle bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diledi.

İl Başkanı Alim ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, "Her sivil toplum kuruluşu kendi alanıyla ilgili önemli sorumluluklar almakta, toplumun ortak problemlerini çözme ve hizmet etmek için gayret göstermektedir. Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumun sesinin duyurulmasında da birlik beraberliğinin oluşturulmasında önemli bir role sahiptir. Bu anlamda Rize'de faaliyet gösteren STK'larımızla sürekli diyalog içinde olmaya gayret ediyoruz. AK Parti olarak yaptığımız tüm çalışmalarda ortak akıl ve istişareyi ön planda tutuyoruz. Rize İçin yaptığımız çalışmalarda her görüşe önem veriyor bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Rize'mizin menfaatleri için ortaya konulan her fikir her proje bizim için çok önemlidir. Bu anlamda katkı veren tüm STK'larımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." Dedi

İl Başkanı Alim çalışmalarına ara veremden devam ettiklerini belirterek, " Bir yandan teşkilat çalışmalarımızı yürütüyor, Rize'mizin projelerini yakında takip ediyoruz. Hemşerilerimizle buluşuyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde STK ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak Müsiad'ı ziyaret ettik. Başkan Recep Taylan ve yönetimiyle hoş bir sohbet ettik. Ardından Rize muhtarlar federasyonu başkanlığına seçilen Tuncay Maşalacı ve Memur-Sen başkanlığına seçilen Seyit Ali Yılmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimiz ilettik. Tüm STK başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim. " dedi

Editör: TE Bilisim