İl Başkanı Alim Mesajında; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı boyunca derin bir manevi iklimi yaşayarak Ramazan Bayramına ulaşmış olmanın millet olarak huzurunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bizler, ramazanın vesile kıldığı kardeşlik ve yardımlaşma duygularını asırlar boyunca özümsemiş; bu atmosferi bütün hayata yaymayı başarmış köklü bir geleneğin birer fertleriyiz.

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlarımız, hepimiz için büyük anlamlar ifade etmekte olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalıdır.

Ramazan ayı boyunca komşularımızla akrabalarımızla ve siz değerli hemşerilerimizle ekmeğimizi ve soframızı bölüştük. Hemşerilerimizle dayanışma içinde olmaya çalıştık. Ulaşabildiğimiz tüm mağdurlara ve ihtiyaç sahiplerine, hiçbir ayrım yapmaksızın, yardım eli uzatmanın çabası içinde olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bir ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca göstermiş olduğumuz bu dayanışma yardımlaşma ve kaynaşma duygularının artarak devam etmesini niyaz ediyorum.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik duygularımızı yenilemek için önemli bir fırsattır. Milletimizi ve İslam alemini manevi iklimiyle saran ramazan bayramı boyunca, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içinde bir bayram geçirmeyi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan bayramınızı kutlar. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim." dedi.

Editör: TE Bilisim