AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, işçilerin ortaya koydukları üretim ve hizmetlerle Ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkı sağladıklarını söyledi.

İşçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan İl Başkanı Alim, mesajında, "Sermayesi emek ve alın teri olan, milyonlarca işçi kardeşimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum. Alın teri ve emek en yüce değerdir. Bizim inancımız ve medeniyetimiz insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayıştır.

İşçilerimiz ortaya koydukları üretim ve hizmetlerle Ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkı vermektedir.

Tüm dünyayı etkileyen Kovid-19 salgını bir kez daha üretmenin önemini ortaya koymuştur. Bu salgınla üreten toplumların ayakta kalabileceğini bir kez daha gördük. Bu anlamda üretimde büyük katkısı olan işçi kardeşlerimizde önemli bir rol oynamaktadır.

Bu anlamda hükümetimiz salgın boyunca tedbir ve desteklere önem vererek hiç bir vatandaşımızın mağdur olmaması özellikle istihdamın korunması için adımlar atmıştır. İnşallah bu zor günleri de atlatıp geleceğe daha umutla bakacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle emeği ve alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim