Ak Parti Rize Merkez ilçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, yaklaşan kongre sürecinde yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Partisinin gerçekleştireceği 7. Olağan Kongrede aday olmayacağını belirten Başkan Köse açıklamalarında; ''Görevi devralacak arkadaşlarıma başarılar dilerim. Şerefle ve onurla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim boyunca bana desteklerini esirgemeyen İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma, Belde, Mahalle ve Köy Başkanlarımdan Yönetimlerine, Sandık kurullarında görev almış bütün teşkilat mensuplarımıza ve beraber yürüdüğüm tüm dava arkadaşlarıma teşekkür eder,saygılar sunarım.

İki yıl boyunca yürüttüğüm İlçe Başkanlığımda bize tevdi edilen görevi en iyi şekilde icra etmek için tüm teşkilatımızla birlikte durmadan yorulmadan elimizden geleni yapma gayreti içinde olduk.Hamdolsun çalışmalarımız bize çok güzel insanların kalbine dokunma fırsatı verdi. Beraber ağladık,beraber güldük.Zorlu yollardan geçtik. Eksilmeden yola devam ettik.

Bizim kongrelerimiz her zaman bir bayrak yarışı olmuştur.Şimdi bayrağı devretme zamanı duamız ve desteğimiz her zaman görevi yeni devralacak arkadaşlarımızla olacaktır.''ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim