AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan Vekilleri ve Belediye Başkanları ile birlikte Merkez, Derepazarı ve Güneysu İlçelerinde teşkilatlarla bir araya geldi. Teşkilat ziyaretlerinin ardından ilçelerde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde İl Başkanı Alim, Rize Artvin Havalimanı açılış programı öncesi yapılan hazırlık aşamalarındaki gayretli çalışmalarından dolayı teşkilata teşekkür ederken, "Biz çok büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdükçe daha nice büyük eserlerin açılışını hep birlikte yine bu coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah.

Mutluluk paylaştıkça çoğalır. İlimizin çehresini değiştirecek mega proje olan Rize - Artvin Havalimanı açılışını hep birlikte devasa bir katılımla gerçekleştirdik. Resmi rakamlara göre 70 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz havalimanımızın açılış programı öncesi yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Esnaf ziyaretlerinde AK Parti iktidarları olarak her zaman eser ve hizmet siyaseti yaparak, milletimizin hizmetine sunduklarını kaydeden Alim, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarında da ifade ettiği gibi Allah'a hamdolsun 100 yılda gerçekleşecek yatırımları 20 yıla sığdırdık.

Türkiye'nin 81 ilinde her alanda büyük projeler hayata geçti. Tabii ilimizde devasa projelerden nasiplenen illerden oldu. Daha önce hayalini kurmaya bile cesaret edemediğimiz projeler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ilimize kazandırıldı. Bu projelerin ilimizle buluşmasında teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde her bir kademesinin yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra bizden desteğini esirgemeyen her koşulda bize güvenen liderine sahip çıkan hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyorum. İlimizin ihtiyaçlarına hizmet verecek daha nice muhteşem eserlerin açılışını hep beraber aynı coşku ve heyecan içerisinde yapabilmek dileğiyle. Bizim amacımız milletimize hizmet etmek. Biz milletinin derdiyle dertlenen bir liderin kadrosunda görev alıyoruz.

Derdimiz millet, işimiz hizmet" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim