İl Başkanı Alim'e ziyaretlerinde İl Başkan yardımcıları, İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Organik Çay Fabrikasının yapılacağı alanda incelemelerde bulunan İl Başkanı Alim "Geçtiğimiz günlerde Milletvekillerimizin, ÇAYKUR Genel Müdürümüzün katılımıyla Cumhurbaşkanımızla yapmış olduğumuz toplantı neticesinde İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerimizde Organik Çay Fabrikasının yapımının müjdesini paylaşmıştık. İlçemize hayırlı olsun.

Hemşehrilerimiz bu konuda çok heyecanlı ilçemize gerek turizm gerekse istihdam anlamında katkı sağlayacak bu proje için Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi tekrar iletmek istiyorum. Hep ifade ediyoruz bizler milletimize hizmet etmeyi şiar edinen kadrolarız.

Yapılan hizmetlerin tamamı milletimizin refahı için, daha güzel Rize'miz için. Bu uğurda Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız tüm teşkilat mensuplarımız canını dişine katarak, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Birlik beraberlik içinde halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Heyecanımız, gayretimiz Rize'miz için.

Özelde Rize'miz, genelde ise ülkemiz için çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak adına durmadan yorulmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim