Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenecek etkinliklere ilişkin tema, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası'nın temasının "Peygamberimiz ve Çocuk" olarak belirlendiğini ifade etti.

Uluslararası sempozyum düzenlenecek

Erbaş yaptığı paylaşımda, hafta etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca 8-8 Kasım tarihleri arasında "Peygamberimiz ve Çocuk" başlıklı Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumu düzenleneceğini ifade etti.

Başkan Erbaş paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

''Gözaydınlığımız ve geleceğimiz çocuklarımıza Peygamber Efendimiz'in (s.a.s) gözünden bakabilmek, bugünü ve yarınlarına Kur'an ve sünnet perspektifinden çözümler sunabilmek adına 2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası'nı "Peygamberimiz ve Çocuk" temasıyla idrak edeceğiz.

Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 6-8 Kasım tarihleri arasında birbirinden farklı konu başlıkları ve konukların katılımıyla düzenlenecek olan Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumunu'da "Peygamberimiz ve Çocuk" başlığıyla gerçekleştirmiş olacağız.''

Editör: TE Bilisim