Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçiminde AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı olarak Rahmi Metin'i açıklamıştı.


Aday tanıtım toplantısının ardından bugün Rize'ye gelen AK Parti Rize Belediye başkan Adayı Rahmi Metin Trabzon Havalimanında teşkilat mensupları ve Rizeli hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı.


AK Parti Rize belediye başkan Adayı Rahmi Metin'i karşılamaya İl Başkanı İshak Alim,il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye başkan Adayı Rahmi Metin Trabzon havalimanında yaptığı açıklamada, " İnşallah sizlerin bu teveccühüne layık olurum. Önemli olan bugün başlarken değil 5 yıl sonra buradan ayrılırken sizlerin teveccühüne layık olabilmektir. Bu anlamda bu güzel günde bizi karşıladınız hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte çalışacağız. Bu anlamda sizlerin desteğine her zaman ihtiyacım olacak. Bu ilginizden dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum." dedi

Editör: TE Bilisim