İyi Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu, yaptığı açıklamada, uzun süredir Mart 2019 seçimleri için CHP Fındıklı İlçe Yönetimi ile görüşmeler yürütüldüğünü ifade ederek, Millet için Fındıklı'da İyi Parti-CHP ittifakı yapmaya karar verdiklerini belirtti.

İttifak sonucunda, İl Genel Meclisi İyi Partiye Belediye Başkanlığının CHP'ye bırakma kararının verildiğini kaydeden Köseoğlu, "Bu işbirliğinin sonucunda kazanan taraf millet ve Fındıklı olacak. Ben anlayışıyla değil ülkemiz milletimiz ve Fındıklı kazanması için çalışacağız. Millet iş birliği İl Genel Meclisinde İyi Partiye desteğini verdiği gibi Belediye Başkanlığında CHP'ye destek verecektir.Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ifade ettiği gibi Üsküdar'da oyumu CHP belediyesine vereceğim demesi üzerine biz de Fındıklı İyi Parti teşkilatı olarak yapılan iş birliği sonucunda CHP belediyesine oyumuzu vereceğiz."dedi.

İl Genel Meclisi adaylarının Nizamettin BALCI ve Bedirhan HACIİSLAMOĞLU olduğunu kaydeden Köseoğlu, " Ülke kazanacak, millet kazanacak. Fındıklı kazanacak. İyi Parti kazanacak. CHP kazanacak. Türkiye iyi olacak." dedi.

Editör: TE Bilisim