AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel ve heyelanlar nedeniyle zor günler geçiren babaocağı Rize ile Artvin'de incelemelerde bulunmak üzere bugün saat: 11.0'00'de memleketi Rize'ye gelecek.

Trabzon Havalimanından hareket edecek helikopterle Saat: 11.00'de Güneysu İlçe Stadı'na inmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hemşehrileri ve teşkilat mensupları karşılayacak.

CUMA NAMAZINI GÜNEYSU'DA KILACAK, NAMAZ SONRASI HEMŞEHRİLERİNE HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazını Güneysu ilçesinde Merkez Camiinde kıldıktan sonra burada hemşehrilerine hitap edecek. Erdoğan, konuşmasının ardından geride bıraktığımız hafta içerisinde Rize'de meydana gelen sel ve heyelanlarda 6 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de halen daha kayıp olduğu afet bölgelerinde incelemelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ve ilçelerindeki sel ve heyelan bölgelerindeki incelemelerin ardından Artvin'e geçerek buradaki sel bölgelerinde incelemelerde bulunması ve ardından yeniden Rize'ye dönerek aynı akşam saatlerinde Rize'den ayrılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ve Artvin'deki incelemelerine; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bazı bakanların da katılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim