AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye çapında 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi programının Rize ayağı İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilerek, partililerin yoğun bir katılımı ile sona erdi.


İki gün süren teşkilat üyelerine bilgi ve tecrübe aktarımı gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi Rize Eğitim programına AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti AR-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Adana Milletvekili Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Artvin Milletvekili Ertunç Erkan Balta, Savunma Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Hasan Basri Yalçın, Öğretim Görevlisi yazar Tarkan Zengin, Sanatçılar Uğur Işılak ve Dursun Ali Erzincanlı katıldı.

İl Başkanı Alim "Bu hikayenin milyonlarca kahramanları var"
Teşkilat Akademisi Rize Eğitim programıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim "Ülkenin geleceğinde söz sahibi olan AK Parti teşkilatları olarak, bizlerin sorumlulukları çok fazla Albert Einstein derki 'Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır' İki gün süren birbirinden değerli katılımcıların olduğu çok yoğun ve verimli bir eğitim programı gerçekleştirdik. Bu eğitimlerin özelde il teşkilatımıza genelde ise tüm teşkilatımıza çok fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Bugün şu ortam bize bir kez daha AK Parti'nin diğer partilerlerle arasındaki farkı gösteriyor. Yıllardır Partimiz yapmış olduğu icraatlarla, yatırımlarla, hizmetlerle nasıl farkını ortaya koyuyorsa uygulamış olduğu programlarla teşkilat içi çalışmalarla da farkını yine ortaya koymaktadır. Bunu danışma programlarımızda da uyguluyoruz. Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir siyasi partinin danışma programı şeklinde bir uygulaması yok. Burada partimizin bireylerin düşüncelerine, fikirlerine ne kadar önem verdiğini görmekteyiz. Yine bugünkü uygulamada eğitim programımızda partimizin teşkilatlarına teşkilatların eğitimine ve donanımlı halde olmasına ne kadar önem verdiğini bir kez daha görmekteyiz. Programımızın sloganı "Bu hikayenin kahramanı sensin" evet bu salonda yüzlerce kahramanımız var veya bu salonlarda olmayıp önceki dönemlerde görev alanlar var ya da bu salonlarda olmayıp dışarda bizlere dualarıyla desteğini esirgemeyen bu hikayenin milyonlarca kahramanları var" dedi.


" Bizler hak ve hakikatin yılmaz bekçileri olarak, bu eğitimleri sadece bu programlarla sınırlı bırakmayacağız"
İl Başkanı Alim "AK Parti teşkilatları olarak bizler hak ve hakikatin yayılması için eğitimler alırken bazı siyasi örgütler karanlığın yayılması için eğitim alıyorlar. Ne eğitimi alıyorlar görmüşsünüzdür. Öyle bir yalan söyleyin ki herkes buna inansın. Dönüp dolaşsın siz de buna inanın. Söyleyin, söyleyin tekrarlayın ve bu yalana inanın. Onların eğitimi yalan üzerine iken bizim eğitimimiz hak ve hakikat üzerine. Bizler hak ve hakikatin yılmaz bekçileri olarak, bu eğitimleri sadece bu programlarla sınırlı bırakmayacağız. Yarın, öbür gün 7/24 kendimizi donatarak, hak ve hakikatin yayılması bu meşalenin aydınlanması, tıpkı güneşin günü ısıttığı gibi, ayın geceyi aydınlattığı gibi etrafımızda her bir teşkilat mensubumuz aldıkları bu eğitimleri en ücra köşelere ulaştırarak, bu yolda devam edecek inşallah. Onun için bu eğitimleri çok fazla önemsiyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ak kadrolar olarak, bizler farkındalığımızı ortaya koymalıyız. Liderimizin gece gündüz durmadan yorulmadan gösterdiği özverili çalışmalarına katkı sağlamakla mükellefiz. Onun yükünü hafifletmek için her bir teşkilat mensubumuz elinden gelenin fazlasını yapmak mecburiyetindedir. Allah'a hamdolsun sürekli kendini yenileyen ve donatan teşkilat mensuplarımızın coşkusunu heyecanını motivasyonunu sürekli diri tutan bir liderle siyaset yapıyoruz. İki gün boyunca eğitimlere katkı sağlayan tüm dava ve yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. İlimizde ağırladığımız kıymetli katılımcılarımıza da sundukları katkı ve paylaşımlardan dolayı şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Rize Haberleri

Editör: TE Bilisim